Eenvoudig
De arrangementen voor dweilorkest betreft veelal muziek uit de oude doos. Heel ingewikkelde arrangementen treft u bij ons niet aan.

De meeste nummers laten zich dan ook eenvoudig instuderen. Ook voor deze arrangementen geldt een standaardzetting van trompetten, hoorns, baritons, trombones en bassen.


Flexibel
Bijna geen enkel orkest heeft dezelfde bezetting. Zeker bij drumfanfares en dweilorkesten komen de meest uiteenlopende bezettingen voor. Onze arrangementen zijn dusdanig gemaakt dat ze met een minimale bezetting zijn uit te voeren. De standaardzetting is trompetten, hoorns, baritons, trombones en bassen. Deze partijen zijn eenvoudig uit te wisselen of te verdubbelen, zodat ook orkesten met klarinetten, altsaxen en tenorsaxen ermee uit de voeten kunnen. De arrangementen voor drumfanfare of marchingband zijn bovendien bijna allemaal voorzien van een partij voor marchingbell of lyra (fluit). In gevallen waarbij een Eb-trompet noodzakelijk is, wordt dat expliciet vermeld. De arrangementen voor drumfanfare of marchingband zijn allen voorzien van uitgebreide partijen voor slagwerk.

Met deze uitgebreide set partijen hoeft u vrijwel zeker niet meer zelf te sleutelen aan de arrangementen.


Maatwerk nodig?
Kunt u desondanks niet uit de voeten met de partijen voor de standaardbezetting, dan willen wij u graag ten dienste zijn om te bezien of aanvullende partijen bijgeschreven kunnen worden. Let wel, wij geven geen garantie dat dat ook gaat lukken. Per aanvullende partij rekenen wij echter 10% van de kosten van het betreffende nummer. Voor een arrangement met de prijscode A gaat het dan om een bedrag van € 2,00. Geef uw wensen s.v.p. duidelijk bij uw bestelling op.

Alle arrangementen worden uitgeleverd met afzonderlijke partijen voor trompet, hoorn (Eb, F en Bb), trombone (C en Bb in f- en g-sleutel), bariton, altsax, tenorsax, bas (Bb en Eb in f- en g-sleutel).

Populair
De meest populaire nummers in ons assortiment zijn :
Manuela
Ein Festival der Liebe
Blaren, Bloemen en ander Snoepgoed
Wandelclub, De
Dokter Bernhard

Uw eigen arrangement?
Staat het nummer dat u zoekt niet onze catalogus? Informeer bij ons vrijblijvend naar de mogelijkheid voor een arrangement dat speciaal is toegesneden op uw orkest.

Recent toegevoegd
De meest recente toevoegingen aan ons assortiment zijn :
Dokter Bernhard
Je denkt maar dat je alle mag van mij
Jag, Theme from
Wandelclub, De
Blaren, Bloemen en ander Snoepgoed

Ook voor jeugdorkest
De arrangementen voor jeugdorkest kenmerken zich door eenvoud of zijn dusdanig gemaakt dat ze nog flexibeler van opzet zijn. Vaak ontbreekt in een jeugdorkest een groot instrument als een bas. In een aantal van onze arrangementen wordt de baspartij ingevuld door baritons of zelfs trombones. De arrangementen hebben altijd gemeen dat ze fris, vrolijk en bovenal heel erg stoer klinken.

Beluisteren
Voor het afspelen van de muziekfragmenten moet de Real Audiospeler
op uw computer zijn geïnstalleerd.